Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» має свої плани щодо голів приблизно семи депутатських комісій у міськраді, але готова зійтися на чотирьох-п’яти

Депутатська фракція блоку «Наша Україна» у майбутній міській раді претендує на голів 4-5 постійних депутатських комісій — повідомив «Гал-info» депутат Львівської міської ради Андрій Стецьків. Зокрема, за його словами, «Наша Україна» має плани на бюджетну комісію, комісію з питань депутатської діяльності, самоврядування та зв’язків ради, комунального майна, а також одну із трьох комісій, які займатимуться земельними питаннями, та, можливо, на комісію охорони здоров’я і соціального захисту і комісію освіти, науки та культури.
«Потенційно в нас є кандидатури на голів всіх комісій, але, звичайно, ми будемо максимально домовлятися зі всіма політичними силами, які увійдуть у міську раду, і доведеться йти на деякі компроміси, — зазначив Андрій Стецьків. — На мій погляд, дуже правильно, що вдалося домовитися, що політична сила має претендувати на комісії відповідно до кількості своїх депутатів, а також про те, що якщо головою певної комісії є представник однієї політичної сили, то його заступником має бути член іншої партії чи блоку».
Нагадаємо, 13 квітня керівники фракцій у майбутній міськраді узгодили кількість постійних депутатських комісій та домовилися щодо квот для кожної із політичних сил.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ