Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» не збирається повертатись в переговорний процес

“Я очолюю Політраду партії, що затвердила рішення про перехід в опозицію. Усі, хто після ухвалення рішення про вихід в опозицію будуть розповідати про коаліцію, нехай кладуть мандати - і на всі чотири сторони! Усе, цирк закрився! Рішення прийнято. І всі розмови і дискусії на тему "хочу сюди" припинилися. Я повертати оглоблі не маю права за Статутом”, - заявив голова Політради партії “Наша Україна” Роман Безсмертний в інтерв’ю “Главреду”, відповідаючи на питання про можливість відновлення переговорів зі створення коаліції, - передає прес-служба «Нашої України».
Безсмертний зазначив, що і партія “Наша Україна”, і однойменний блок мають право вибору. А ті, хто хоче домовлятися, змушені будуть сідати за стіл переговорів з Народним Рухом, з Партією промисловців і підприємців, з ХДС, з КУНом. “Є політична процедура, і її потрібно дотримуватися", - підкреслив Безсмертний. “Особливо це стосується тих, хто говорив спочатку, що нам треба в опозицію, а тепер кричать, що ні, рятуйте Україну, ви повинні бути в більшості. Мости спа-ле-ні! І поки "Наша Україна" не побачить пропозиції, якими можна буде переконати всіх рядових членів "Нашої України" в тому, що це золото, а не “бяка”, ніякого повороту назад не буде", - заявив лідер "Нашої України".
"Якщо Віктору Януковичу хочеться домовлятися, то нехай він після зустрічі з Президентом прийде на Політраду партії "Наша Україна", що складається з 176 людей, і спробує їх усіх переконати", - заявив Безсмертний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ