Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Наша Україна” організовує благодійний вечір у Львові

Завтра у театрі імені Марії Заньковецької у Львові відбудеться благодійний вечір, зініційований фракцією „Наша Україна” у Верховній Раді. Про це „Гал-info” повідомив народний депутат Володимир В’язівський.
„У суботу в театрі імені Марії Заньковецької відбудеться благодійна акція, в якій візьмуть участь близько 700 дітей з усіх куточків Львівської області. У рамках акції діти зможуть переглянути виставу заньківчан „Івасик-телесик”. Після вистави дітям будуть вручені новорічні подарунки. Загалом до участі в акції запрошені усі народні депутати фракції „Наша Україна”, які курують Львівську область”, – сказав Володимир В’язівський.
За словами народного депутата, крім народних депутатів Олександра Горошкевича, Василя Куйбіди, Миколи Яковини, Ярослава Кендзьора та Степана Давимуки, які закріплені за Львівщиною, взяти участь у акції запрошено народного депутата Руслану Лижичко.
„Зараз учасники акції узгоджують графіки своєї роботи, після чого буде остаточно сформовано список делегації”, – додав В’язівський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ