Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» першою застосує праймеріз для формування керівних органів і виборчих списків?

Керівник Центрального виконкому «Нашої України» Роман Безсмертний в інтерв'ю "Главкому" розповів, що він прагне змінити основні принципи в організаційній діяльності партії. «Зараз створена робоча група, яка працює над новою програмою розбудови партії. Організаційну єдність партії мають забезпечувати сучасні інформаційні технології, а не організаційна структура, яка з часом починає з’їдати саму партію», - сказав він. Повідомила прес-служба «Нашої України».

 

Безсмертний повідомив, що на сьогодні партія готується до виборів в рамках рішення з’їздів, які зобов’язують партію йти на парламентських виборах без будь-яких блоків. «Бо кількість зрад, які породжували ці блоки, дорівнювала кількості партій, які йшли з «Нашою Україною» в одному блоці. Я, звичайно, трохи перебільшую, але чимало партій в Україні створилися саме в середовищі «Нашої України», - наголосив Керівник Центрвиконкому партії.

«Що стосується місцевих виборів, то конфігурація опрацьовується. Але однозначно ми будемо брати активну участь у цих виборах. Зараз ми формуємо штаб із координації партійних осередків « Нашої України» на місцевих виборах. У нас попереду дуже багато роботи. Це також стосується внутрішньопартійної реорганізації», - додав Безсмертний.


Він також наголосив на важливості зберегти в партії демократичну атмосферу. «Я би робив все, щоб ця демократичність зберігалась. Наскільки вона буде прийнятна для керівних органів – подивимось. Я сподіваюсь, що «Наша Україна» першою застосує праймеріз для формування керівних органів і виборчих списків. Переконаний, що демократія всередині партії має панувати», - сказав він.

«Я вірю, що нам вдасться відродитися. Ми тільки вчимося партійному життю, тому що говорити про те, що в Україні є сформоване громадянське суспільство, зарано. «Нашій Україні» всього 5 років», - підкреслив Безсмертний.


«Сподіваюсь, нам вдасться зберегти той кадровий потенціал, який ці п’ять років працював на Україну. Втрачати його – це помилково. Я переконаний також, що Віктор Андрійович активізується в партійній та політичній діяльності», - додав Керівник Центрвиконкому «Нашої України».

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ