Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» продовжує збирати підписи проти Мороза – В‘ячеслав Кириленко

«Фракція «Наша Україна» і надалі збирає підписи щодо відкликання голови Верховної Ради Олександра Мороза зі своєї посади», -- про це вчора, 12 лютого, під час прямого ефіру каналу «Студія 1+1» заявив лідер фракції «Наша Україна» В‘ячеслав Кириленко.
 «В цій ініціативі БЮТ нам надав цілковиту підтримку. Тому після того, коли будуть зібрані підписи, ми про це оголосимо і будемо ухвалювати рішення, як діяти далі», -- зазначив лідер фракції «Наша Україна».
«Це рішення продиктоване не емоціями, а довготривалими процесами, які ми спостерігаємо у Верховній Раді. Звичайно, для нас детонатором було опублікування закону про Кабінет Міністрів, однак і раніше нас багато що не влаштовувало у діяльності голови Верховної Ради. Насамперед, на мою думку, він прямо причетний до того, що тепер структура електорального вибору виборців і структура правлячої коаліції і розстановки сил в парламенті не співпадають, виборці проголосували за одне, а в парламенті правлять зовсім інші. А це, до речі, вже готова політична підстава для дострокової парламентської кампанії», -- наголосив В‘ячеслав Кириленко.
Нагадаємо, що 5 лютого лідер фракції «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко заявив, що фракція «Наша Україна» вже розпочала збір підписів щодо ініціювання відставки спікера Олександра Мороза. Також він нагадав, що за регламентом для подібної ініціативи необхідно зібрати 150 підписів депутатів, що фракція має намір зробити разом з БЮТ. Водночас Кириленко спрогнозував, що сам розгляд питання буде складним.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ