Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» приречена на поступове сходження з політичної арени – Анатолій Романюк

Політична сила «Наша Україна» приречена на поступове сходження з політичної арени, або ж взагалі вона розпадеться»,  - вважає політолог Анатолій Романюк.
 «Слід говорити про внутрішню структуру НУ, яка складається з двох частин. Перша -  це ідеологічна частина, що працює на засадничих  принципах програмних положень передвиборчої програми. Друга частина «Нашої України» - це представники бізнесу, які, прийшовши в парламент, прагнуть одного – влади. Ось ці протистояння цих двох частин у внутрішньому середовищі НУ і призводять до того, що фракція НУ не є дієздатним гравцем у парламенті», - зазначив у коментарі “Гал-info” політолог
 Анатолій Романюк підкреслив, що логічним для НУ була б опозиційність до уряду Януковича, оскільки ми бачимо, що позиція Президента Ющенка потребує підтримки з боку останньої. «Президент опинився в ситуації, коли він сам виступає в опозиції до дій уряд. „Наша Україна”, яка неодноразово заявляла, що підтримує Ющенка, повинна була йти в опозицію, а не сідати за стіл переговорів з широкою парламентською коаліцією. Зараз ми є свідками того, як НУ опинилася в ситуації, коли вона є ні в опозиції, ні в провладній більшості» -  вважає політолог.                        
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ