Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» сподівається на сесії ВР хоча би розглянути діяльність Мороза, якщо вже не зможе усунути його від влади, – Володимир В‘язівський

«Фракція «Наша Україна» розпочала збір підписів щодо ініціювання відставки голови Верховної Ради Олександра Мороза», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат, член фракції «Наша Україна» Володимир В‘язівський.
"Нам, мабуть, не вдасться зібрати потрібну кількість підписів для усунення Олександра Мороза з посади спікера Верховної Ради, однак ми хоча би доб‘ємося розгляду на сесії Верховної Ради діяльності Мороза і матимемо можливість дати публічну оцінку його діяльності», – зазначив народний депутат.
Нагадаємо, що сьогодні лідер фракції «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко заявив, що фракція «Наша Україна» вже розпочала збір підписів щодо ініціювання відставки спікера Олександра Мороза. Також він нагадав, що за регламентом для подібної ініціативи необхідно зібрати 150 підписів депутатів, що фракція має намір зробити разом з БЮТ. Водночас Кириленко спрогнозував, що сам розгляд питання буде складним.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ