Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” та Партія Регіонів до виборів настільки пересваряться, що у майбутній Верховній Раді не зможуть домовитися про утворення єдиної коаліції — Володимир Литвин

„Наша Україна” та Партія Регіонів ще до виборів настільки пересваряться, що у майбутній Верховній Раді за жодних умов не зможуть домовитися про утворення єдиної коаліції, — переконаний голова Верховної Ради України, лідер Народного Блоку Литвина Володимир Литвин.
„Ці політичні сили мають зовсім відмінні програми і позиції, подивитися хоча б на їхні погляди щодо державної мови: Партія Регіонів виступає, щоб російська мова була другою державною в Україні, в той час як блок „Наша Україна” принципово дотримується думки, що державна мова є одна. Є багато й інших розбіжностей між цими політичними силами, які, думаю, не дадуть їм можливість об’єднатися у наступній Верховній Раді”, — наголосив Володимир Литвин.
Майбутнього ж прем’єр-міністра України, як переконаний голова ВРУ, визначатиме та політична сила, яка набере більшість у Верховній Раді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ