Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” тримає під контролем питання про затвердження Програми діяльності уряду – Володимир В’язівський

„Фракція „Наша Україна” неодноразово піднімала питання про затвердження Програми діяльності уряду, однак завжди виникали якісь першочергові питання”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат, член фракції „Наша Україна” Володимир В‘язівський.
 За його словами, „останнім часом виникали важливіші питання, аніж ініціювання створення Програми діяльності уряду, до прикладу, підвищення тарифів на комунальні послуги та підняття рівня зарплати та пенсії. А оскільки ми вважаємо цей уряд тимчасовим, тому це питання й відкладалось на другий план”.
Водночас В‘язівський запевнив, що „Наша Україна” тримає це питання під контролем і ближчим часом планує його вирішити”.
Нагадаємо, що народний депутат, радник прем‘єр-міністра Ганна Герман стверджує, що Програма діяльності уряду існує і тому радить Віктору Балозі піти до Секретаріату і ознайомитись з нею. Про це вона повідомила в коментарі „Гал-info”.
Також нагадаємо, що сьогодні голова Секретаріату Президента Віктор Балога заявив, що „аналіз роботи Кабінету Міністрів під керівництвом прем’єр-міністра Віктора Януковича спонукає гостро поставити питання про необхідність розробки і затвердження Верховною Радою Програми діяльності Уряду. На сьогодні Кабмін такої програми дій не має і ретельно приховує цей кричущий факт від суспільства”. Водночас він підкреслив, що „Конституція України зобов’язує Уряд діяти виключно за Програмою, яка має бути схвалена парламентом. Отже, нинішня урядова команда не лише грубо порушує Основний Закон, а й працює наосліп, інтуїтивно, не запропонувавши суспільству чіткого бачення куди, з якою метою і у який спосіб має рухатися країна”.
Президент України Віктор Ющенко наполягає на швидкій розробці Програми діяльності Кабінету Міністрів і винесенні її на розгляд Верховної Ради. Це стане передумовою до того, що робота Уряду, нарешті, буде спрямована не в русло протистояння і боротьби за повноваження, а на благо України та її народу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ