Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» відмовляється від переговорів з регіоналами та соціалістами

Блок «Наша Україна» вкотре заявив, що вважає переговори про входження до урядової коаліції закінченими, а «все те, що сьогодні відбувається в інформаційному просторі, це – пустопорожня балаканина», - цитує керівника інформаційного департаменту “Нашої України” Тетяну Мокріді прес-служба «Нашої України».


“Якщо “антикризовики” дійсно бачать нашоукраїнців у коаліції, то хай роблять конкретні кроки, адже поки що ми не бачимо нічого, крім слів і невиконання Універсалу національної єдності, а відповідно немає жодних аргументів для продовження переговорного процесу”, - додала Тетяна Мокріді.
Вона також зауважила, що «рішення фракції “Наша Україна” щодо своєї опозиційності – незворотнє».  «Всі міністри, які прийшли в Кабмін по квоті “Нашої України”, мають написати заяви на звільнення», - зазначила вона.
“Істерика Партії регіонів, комуністів та соціалістів, як рядових членів партії, так і їх лідерів, щодо можливого продовження переговорного процесу, говорить виключно про проблеми, які існують всередині так званої “антикризової” коаліції, - сказала Тетяна Мокріді. - Тому сьогодні кожний з них, бачачи цю ситуацію зсередини, починає запрошувати “Нашу Україну” до чергового політичного серіалу під назвою „переговори”.
“Напевно, лідери різношерстих політичних сил зрозуміли, що вони можуть не впоратися з проходженням через парламент важливих законопроектів, зокрема, прийняття державного бюджету. Поки що “Наша Україна” може засвідчити, що так звані антикризовики єдині тільки в одному – у війні за повноваження Президента”, - наголосила вона.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ