Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” визначатиметься щодо внесення змін у закон про Кабмін завтра – Юрій Ключковський

„Я не можу коментувати таку інформацію, проте переконаний, що остаточне рішення по цьому питанню буде прийняте завтра зранку на засіданні фракції „Наша Україна”, – повідомив у коментарі „Гал-info” народний депутат України Юрій Ключковський.
У той же час голова фракції «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко заявив, що його фракція «не підтримуватиме законопроект про внесення змін до закону про Кабінет Міністрів, запропонований антикризовою коаліцією». За його словами, ця позиція обумовлена тим, що «Наша Україна» не вважає закон про Кабінет Міністрів таким, що вступив у дію. «Ми вважаємо закон про Кабмін таким, що не набув чинності. Тому мова про зміни не йде», – сказав В’ячеслав Кириленко.
Нагадаємо, закон „Про Кабінет Міністрів України” з підписом Олександра Мороза опубліковано 2 лютого у номерах газет ”Голос України” та ”Урядовий кур’єр”.
Також 2 лютого у стінах парламенту зареєстрований проект закону “Про внесення змін до законів України “Про Кабінет Міністрів України”. Цей законопроект Верховна Рада                                             планує розглянути у четвер, 8 лютого.
Нагадаємо, як уже повідомляв Юрію Ключковський у коментарі „Гал-info”, «повторне вето Віктора Ющенка не є подоланим, тому мені не зрозуміла позиція про друк закону в офіційних державних ЗМІ. Це повний абсурд», – сказав Юрій Ключковський.
На запитання про внесення у парламент змін у текст Закону «Про Кабінет Міністрів України», про що також заявив Олександр Мороз, народний депутат Юрій Ключковський зазначив: «Хай реєструє, що хоче. Не можна говорити про внесення змін до закону, який не є юридично чинним».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ