Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” завжди готова до дострокових виборів у парламент – Володимир В’язівський

„Політична партія „Наша Україна” завжди готова до дострокових парламентських виборів”, – повідомив „Гал-info” народний депутат України Володимир В’язівський, коментуючи заяву голови Донецької обласної організації НСНУ Антона Клименка, який заявив, що уся партія „Наша Україна” вже зараз готується до дострокових парламентських виборів.
 За словами Володимира В’язівського, на нараді регіональних організацій дійсно обговорювалось питання про можливі дострокові вибори у Верховну Раду України, проте конкретних рішень не було прийнято.
„Роман Безсмертний закликав усіх до мобільної готовності щодо дострокових парламентських виборів, проте це були лише заяви. Таке питання не було предметом розгляду на виконкомі партії, хоча на рівні обласних, районних організацій така готовність є.  Такі рішення обов’язково потрібно узгоджувати з почесним головою партії Віктором Ющенком”, – наголосив Володимир В’язівський.
Нагадаємо, голова Донецької обласної організації партії "Народний Союз Наша Україна" Антон Клименко заявив у Донецьку, що "у всій партії" готуються до дострокових парламентських виборів. При цьому він акцентував, що "це те рішення, яке було прийняте на нараді регіональних організацій", повідомляє УНІАН.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ