Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” знову готується „штурмувати” обласну ТВК, щоб отримати підписний листок на збір підписів за кандидатів в депутати до облради. Тепер уже зі всіма можливими пакетами документів

„Наша Україна” готується до всіх можливих сценаріїв розвитку подій під час засідання територіально-виборчої комісії, на якому вирішуватимуть видати блоку чи знову відмовити у видачі підписного листа на збір підписів за кандидатів до Львівської обласної ради — повідомив „Гал-info” голова виконавчого комітету ЛОО НСНУ Володимир В’язівський. За його словами, це питання обласна ТВК розглядатиме завтра, 10 лютого. 
Нагадаємо, як повідомляв голова обласної ТВК Ярослав Любенко, „Нашій Україні” відмовлено у видачі підписного листа через невідповідності у реєстраційних документах ЛОО УРП „Собор”.
„У цій ситуації є дуже багато нормативно-правових нюансів, тому ми готуємося до всіх можливих сценаріїв розвитку подій, про деякі з яких, думаю, не здогадуються навіть самі члени ТВК, — зазначив Володимир В’язівський. — Що ж до реєстраційних документів обласної організації УРП „Собор”, то тут також є багато моментів. Справді, установча конференція партії відбулася в той момент, коли документи на реєстрацію парторганізації знаходилися на розгляді управління юстицій, проте після того, як ЛОО УРП „Собор” отримала документи, 19 січня в них відбулася ще одна конференція. Отож, у нас є всі підстави говорити, що всі документи оформлені належним чином”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ