Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» зробила невдалу спробу показати, що вона - лідер політичного процесу на Львівщині, — Лев Захарчишин

«Наша Україна» своєю прес-конференцією щодо оцінки політичної ситуації в Україні хотіла показати, що вона є лідером політичного процесу на Львівщині і попіаритися на цьому, — переконаний заступник голова Львівської облради, член фракції «Пора» Лев Захарчишин, про це він заявив львівським журналістам. За словами Захарчишина, на сьогоднішню прес-конференцію голів політичних партій, яку ініціювала «Наша Україна», «Пору» не запросили, однак на своїй політраді партія вирішила делегувати на прес-конференцію двох депутатів, щоб вони заявили про офіційну позицію ГП «Пора».

 У своїй заяві пористи засудили дії помаранчевих сил, наголосивши, що саме через амбіції деяких політиків національно-демократичного табору не змогли домовитися про утворення демократичної більшості у парламенті.
 «Допоки у Верховну Раду не прийдуть молоді амбітні принципові політики, а політичні пенсіонери не підуть на пенсію, чекати нічого позитивного не доводиться, — говорить Лев Захарчишин. — Сьогоднішня прес-конференція «Нашої України» — це була трохи незграбна спроба проявити ініціативу, показати, що вони тут є лідерами політичного процесу, але зараз не той час, щоб думати про свій піар. Треба діяти: чітко і кардинально».
 На думку заступника голови облради, в ситуації, яка сьогодні склалася в Україні, національно-демократичні сили залишилися без варіантів, як тільки виступити в разі оголошення позачергових виборів з єдиним виборчим списком. Як він зазначив, «Пора» готова до переговорного процесу.
Нагадаємо, сьогодні, 2 серпня, відбулася прес-конференція керівників політичних фракції ЛОР з приводу політичної ситуації в Україні, однак, як виявилося, запросили на неї тільки голів фракцій міжфракційного об’єднання «НУ», голову міської організації ПРП та голову ЛОО УНП.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ