Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” зробила ставку на минуле, коли обрала кандидатом на міського голову Львова від блоку Василя Куйбіду, — Тарас Стецьків

Обравши узгодженим кандидатом на міського голову Василя Куйбіду, „Наша Україна” зробила ставку на минуле — переконаний народний депутат, голова ЛОО партії „Реформи і Порядок” Тарас Стецьків. Як зазначив нардеп, його дуже здивувало те, що конференція міського блоку НУ проголосувала за Василя Куйбіду, в той час, як найпотужніша сила блоку — Народний Союз „Наша Україна” – підтримала Андрія Садового.
«Такий результат дає мені змогу припустити, що деякі члени Народного Союзу, декларуючи підтримку одному із кандидатів, насправді вели подвійну гру і працювали на перемогу в боротьбі за підтримку блоку на виборах іншої людини», — зазначив Тарас Стецьків.
За словами нардепа, він не має нічого проти Василя Куйбіди як людини, проте вважає, що заступник голови НРУ вже мав двічі змогу проявити себе на посаді міського голови і сьогодні  Львову потрібне нове обличчя.
Голова ЛОО ПРП наголосив на тому, що його дуже здивували висловлювання декого із членів Народного Руху України під час міської блокової конференції НУ, яка відбулася 4 лютого, про те, що, зважаючи на вплив „Нашої України” на Львівщині, конференція фактично обрала міського голову та депутатський корпус.
«Я завжди вважав, що міського голову та депутатів обирає громада, а не якась із політичних сил», — зазначив Тарас Стецьків.
Як зазначив Тарас Стецьків, поки що особисто він не схиляється на користь жодного із кандидатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ