Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» звинувачує команду Андрія Садового у тому, що та перейшла «межу не лише політичної культури, але й елементарної людської моралі», дискредитуючи Василя Куйбіду

«Наша Україна» рішуче протестує проти спроб виборчого штабу кандидата на посаду міського голови Львова Андрія Садового дискредитувати єдиного кандидата від блоку «НУ» на посаду голови міста Василя Ку йбіду, —йдеться в заяві політичних партій, учасників виборчого блоку «Наша Україна» у місті Львові.
«До суб’єктів блоку звернувся кандидат від нашої «НУ» на посаду міського голови Василь Куйбіда, який поскаржився на те, що його постійно дискредитує виборчий штаб Андрія Садового. Пан Куйбіда навів достатньо аргументів і ми вирішили прореагувати відповідною заявою», — пояснив «Гал-info» голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк.
«Команда самовисуванця Андрія Садового, діючи в дусі найгірших зразків гебельсівської пропаганди, перейшла межу не лише політичної культури, але й елементарної людської моралі. Підконтрольні Андрієві Садовому ЗМІ газета «Поступ», телебачення та радіо «Люкс» в стилі сумнозвісних програм «Проте» Корчинського і Джангірова постійно поливають брудом виборчий блок «Наша Україна» та кандидата від «Нашої України» Василя Куйбіду. Власні політтехнологічні виборчі розробки («технічні кандидати», «двійник», повідомлення про організацію концертів Вєрки Сердючки і т. д.) приписують своїм опонентам, — йдеться в заяві. — До команди самовисуванця Андрія Садового входять політики зразка цибульків та їм подібних, котрі були радниками Леоніда Кучми, змінювали членство в партіях у залежності від політичної кон'юнктури та особистої економічної вигоди.
Самовисуванець Андрій Садовий та його оточення є творцями «Галицьких інвестицій» - українського аналогу сумновідомої російської фінансової піраміди МММ. Зараз ця команда, вводячи в оману громадян Львова, прагне захопити владу у місті, використовуючи «чорні» політичні технології, заливаючи громаду моральним брудом. Посада міського голови Львова їм потрібна, щоб перетворити наше місто в аналог закритого акціонерного товариства «Галицькі інвестиції».
Під цією заявою підписалися голова Львівської міської організації Народного Союзу «Наша Україна» Олег Мандюк, голова Львівської міської організації Народного Руху України Богдан Бедрило, голова Львівської міської організації Конгресу Українських Націоналістів Микола Пшевлоцький, голова Львівської міської організації Християнсько - Демократичного Союзу Михайло Задорожний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ