Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Нашій Україні” поки що відмовили у видачі підписних листів на збір підписів за кандидатів до облради. Через ЛОО УРП «Собор»

Львівському обласному Блоку Ющенка „Наша Україна” відмовили у видачі підписного листа на збір підписів за кандидатів до Львівської обласної ради через проблеми із реєстраційними документами ЛОО УРП «Собор», — повідомив «Гал-info» голова обласної територіально-виборчої комісії Ярослав Любенко.
«Наша Україна” вчора, 8 лютого, звернулася до нас за підписним листом, однак поки що ми їм відмовили в цьому. Виникли деякі непорозуміння з обласною організацією УРП «Собор». Справа в тому, що блоки і партії повинні обов’язково мати реєстраційні посвідчення, угоди і мають бути зареєстровані на місцевому рівні. В ЛОО УРП «Собор»  же установча конференція відбулася раніше, аніж ця політична сила отримала реєстраційне посвідчення», — пояснив Ярослав Любенко.
Як зазначив голова обласної ТВК, привести у відовідність до законодавства реєстраційні документи ЛОО УРП «Собор» цілком можливо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ