Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Нашій Україні” потрібно проаналізувати всі прорахунки, зробити висновки та розпочати створювати кращу політичну партію – Віктор Ющенко

Президент України Віктор Ющенко, завітавши сьогодні, 21 жовтня, на ІІІ з’їзд партії „Народний Союз „Наша Україна”, заявив, що „Нашій Україні” потрібно подивитися назад, проаналізувати всі прорахунки, зробити висновки та розпочати створювати кращу політичну партію.

„Ми маємо навчитися говорити про всі проблеми „Нашої України”. Як Президент України я завжди відчував підтримку „Нашої України”. Я заявляю, що я завжди був, є і буду зі своєю партією. Це моя свідома позиція та відповідь на те питання, яке стояло тривалий час. Я підтримую тих людей, які заявляють про те, що не сприймається така розбудова партії, якою вона є зараз. Керівні органи партії повинні зрозуміти, що не можна адміністративним чином розвивати „Нашу Україну”. Те, що сталося з „Нашою Україною”, потрібно кардинально змінювати. Партія не запропонувала серйозних суспільних ініціатив. „Наша Україна” не змогла консолідувати помаранчевих прихильників. Я не хочу, щоб НУ перетворилася в закрите акціонерне товариство, я ще раз говорю, що за кризу має відповідати керівництво партії, тому я намагатимуся коректно і м’яко висловити свої вимоги. З’їзд має дати оцінку всім посадовим особам партії. З’їзд має оновити керівні органи партії та статутні інструменти. Я хочу, щоби з’їзд пройшов у декілька етапів. Перший етап передбачатиме створення робочих груп, які би сформували та дали відповідь на ті виклики, які зараз стоять перед нашою політичною силою. На другій частині з’їзду делегати розглянули б напрацювання цих робочих груп та прийняли відповідні рішення. Також потрібно сформувати мету, яка не була сформована до сьогодні, сформувати чітку ідеологію партії”, - сказав Віктор Ющенко.
Після цих вимог вийшов голова партії Роман Безсмертний та заявив, що у роботі з’їзду робиться перерва на 3 тижні для того, щоб виконати доручення Президента. Делегати з’їзду після тих слів почали скандувати – „Катеринчук!” та вимагати продовження з’їзду, щоб дати оцінку керівним органам. Все ж ніхто не хотів розходитись, і лише після заклику Миколи Катеринчука, котрий попросив керівників усіх делегацій підійти до нього для того, щоб змогти виконати прохання Президента, люди попрямували на вихід. Про це повідомив кореспондент „Гал-іnfо” з місця події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ