Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Нашкерський не бачить з вікна головного офісу „Світоча” жодного пікетувальника

Керівник прес-служби ЗАТ Львівська кондитерська фабрика „Світоч” Анатолій Нашкерський стверджує, що фабрику „ніякі працівники не пікетують”.

„Які пікетувальники? Я нічого не знаю. Я сиджу зараз у головному офісі і не бачу жодної людини ні на прохідній, ні поблизу підприємства. У вас якась неперевірена інформація. У нас все добре і ніхто нікого не пікетує”, — зазначив він у коментарі „Гал-info”.
Нагадаємо, близько 100 працівників ЗАТ Львівська кондитерська фірма «Світоч» проводять мітинг біля головного корпусу у Львові, що на вулиці Ткацька,10. Пікетувальники вимагають підвищення заробітної плати, виплати працівникам індексації зарплати за 2005-2006 рік а також вимагають відновити колективні переговори з укладення колективного договору на 2006-2008 рік за обов’язкової участі профспілки ВОСТ «Воля». Пікетуючи тримають плакати: «Ні методам гнучкості використання робочої сили», «Адміністрація – не порушуй закон».
„Світоч” належить до найбільших виробників кондитерських виробів в Україні. Контрольним пакетом акцій „Світоча” володіє компанія Nestle.
У 2005 році обсяг виробництва Львівської  кондитерської фабрики "Світоч" виріс  на 5% і становив 29,9 тис. тонн. В минулому році фабрика освоїла і удосконалила випуск 50 нових продуктів. Частка ринку «Світоч» пакованого шоколаду становить 18,3%, шоколадних плиток - 22,5%, шоколадних батончиків - 20%. Лідерами продажів продовжують залишатися традиційні кондитерські вироби ТМ Nuts, KіtKat, Aero, Lіon, „Хрум”.
          „Світоч” випускає понад 200 видів кондитерської продукції як під власною торговою маркою, так і під торговою маркою Nestle.
    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ