Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Нашоукраїнці” визначилися з комітетами, в яких працюватимуть у Верховній Раді

Народні депутати фракції „Наша Україна” визначилися, в яких саме комітетах мають бажання працювати. Політика розподілу комітетів також стосувалася обов’язкового представництва депутатів фракції «Наша Україна» у всіх комітетах принаймні для оперативного збору і аналізу інформації про їхню діяльність. Про це «Гал-info» розповів нардеп Ярослав Кендзьор.    

За попередньою інформацією, депутати-львів’яни таким чином поділили комітети:
Василь Куйбіда —  Комітет з питань будівництва, містобудування i житлово-комунального господарства (можливо, буде секретарем), Степан Давимука —   Комітет з питань національної безпеки і оборони (можливо) або  Спеціальна контрольна комісія з питань приватизації, Антон Ружицький — Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, Оксана Білозір  — Комітет у закордонних справах, Руслана Лижичко — Кoмiтeт з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, Ярослав Кендзьор — Комітет з питань культури і духовноcтi.
Як розповів «Гал-info» нардеп Володимир В’язівський (планує працювати у комітеті соціального захисту), фракція „Наша Україна” розраховує на головування у п’яти комітетах: Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, Комітет з питань національної безпеки і оборони, Комітет з питань європейської інтеграції, Комітeт з питань фiнансiв i банківської діяльності, Кoмiтeт з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ