Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Наступ" захарченка силовики відіб'ють за день, - Мамчур

Для широкомасштабного наступу у російсько-терористичних військ немає достатньо сил. Про це заявив заступник голови Комітету Верховної Ради з питань національної оборони та безпеки полковник Юлій Мамчур в ефірі «Радіо Свобода».

«Говорити про широкомасштабний наступ противника не можна, на якихось напрямках можливо досягти локального успіху, закріпитися, але це можна відбити за один день, для успішного наступу треба 250-300 тисяч, а там такого угруповання немає», - сказав Мамчур.

Він додав, що для наступу треба мати 3-5 разове перевищення у живій силі і техніці, а цього зараз у бойовиків немає: «Приблизний паритет (встановився. - Ред.), єдине - що у російсько-терористичних військ якісніше і новіше озброєння».

Натомість противник буде постійно тиснути психологічно, вважає Мамчур.

«Постійно діють нам на нерви цими вкиданнями інформації про велику кількість авіації. Я авіатор, спілкувався свого часу з російськими авіаторами. Вони можуть назбирати з усієї Росії десь 200 літаків, не дуже там благополучно у них», - сказав полковник Мамчур і закликав не піддаватися на провокації.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ