Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наступна сесія Львівської облради відбудеться 28 січня

Пленарне засідання ХХVІІ чергової сесії Львівської обласної ради розпочнеться у вівторок, 28 січня, о 10.00. Таке рішення сьогодні, 17 січня, ухвалила президія ЛОР.

На президії були присутні 14 її членів, головував перший заступник голови ЛОР Василь Пісний.

Президія також погодила перелік питань, винесених на розгляд сесії. Серед них були і ті, які перенесли з попередньої:

1. Звіт голови Львівської обласної державної адміністрації щодо здійснення у 2013 році обласною державною адміністрацією делегованих обласною радою повноважень та внесення змін до рішення Львівської обласної ради від 16.06. 1998 р. № 20;

2 .Інформація про парламентські слухання на тему «Доступність та якість загальної середньої освіти: стан і шляхи поліпшення».

Голова комісії освіти Юрій Підлісний запропонував запросити на сесію в. о. начальника управління освіти Львівської ОДА і заслухати інформацію з приводу виплат заробітної плати освітянам, оскільки в Дрогобицькому районі є певні проблеми. Питання одноголосно внесли до переліку.

Голова бюджетної комісії Ярослав Качмарик повідомив, що бюджетна сесія буде після чергової сесії 28 січня, оскільки обласний бюджет повинен бути проголосований не пізніше, ніж протягом двох тижнів з моменту публікації державного бюджету

«Проект обласного бюджету готуємо, він ще не до кінця розроблений і до 28 січня ми не встигнемо», – сказав Качмарик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ