Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наступна зустріч у "нормандському форматі" може бути в Берліні

Сторони переговорів у "нормандському форматі" обговорюють проведення консультацій у Берліні. Про це заявила офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова.

«Можливість проведення експертних консультацій у «нормандському форматі» щодо конституційної реформи в Україні найближчими днями у Берліні дійсно обговорюється з партнерами», - сказала Захарова.

Очікується, що російську сторону в консультаціях представлятиме в.о. директора Правового департаменту МЗС Росії Олексій Дронов і заступник Постійного представника Російської Федерації при ОБСЄ Андрій Руденко. Російська сторона пов'язуватиме конституційну реформу в Україні з реалізацією Мінська-2.

Нагадаємо, 10 серпня міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів телефонні переговори з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром і міністром закордонних справ Франції Лораном Фабіусом, в яких звернув увагу на суттєве загострення ситуації на Донбасі. Партнери висловили готовність вже найближчим часом ініціювати консультації з Російською Федерацією.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ