Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наступні парламентські вибори будуть ідеологічними – Олег Тягнибок

Голова ВО „Свобода” Олег Тягнибок вважає, що наступні вибори до парламенту будуть ідеологічними, і «люди будуть голосувати не за лідерів і навіть не за кольорові фантики, а за ідейні засади». Під час зустрічі із львів’янами у неділю Тягнибок також зазначив, що досі його партія вводила у життя «Програму захисту українців». Тепер вона створює нову програму – «Програму наступу українців», з якою і піде на наступні парламентські вибори.
Торкаючись газової теми, Олег Тягнибок сказав: „Ми маємо газову трубу і цим можемо шантажувати Москву”. Він також вважає, що «ганебні договори України з „Росукренерго” – це тільки початок катастрофи, енергетичної залежності від Москви. «Україна  мала договір з офіційною Москвою до 2010 року, згідно з яким отримувала газ по 50 у. о. А зараз ми отримуємо його по 130 доларів та ще й за такі політичні послуги. Це чистої води безгосподарництво”, – заявив Олег Тягнибок.
Ще одна заява голови ВО „Свобода” стосувалась прийнятого закону „Про визнання голодомору 1932-1933 років геноцидом проти українського народу”. Олег Тягнибок зазначив: „Ні в якому випадку не можна було змінювати слово „нація” на слово „народ”, а також не йти на компроміси, щоб дозволяти не встановлювати кримінальної відповідальності за публічне невизнання факту голодомору”. Загалом він назвав прийняття цього закону парламентом позитивним явищем. Мовляв, «цим виконується один із пунктів «Програми захисту українців».
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ