Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Наступного року „Укрзалізниця” планує модернізувати 1375 км колій

Наступного року „Укрзалізниця” планує  модернізувати ділянки  колій на  вантажонапружених напрямках. Зокрема на ділянках  Здолбунів-Красне Львівської залізниці,  Дніпропетровськ-Донецьк, що належить Придніпровській та Донецькій залізниці. Про це повідомив сайт „Укрзалізниці”.
Загалом протягом 2006 року  на залізницях України модернізовано майже 751 км, що на 150 км більше, ніж в минулому році. В цілому вкладено 1,4 млрд. грн.
«Це значний обсяг робіт, але він нас повністю не задовольняє. Залишається майже 1250 км колії, ремонт по яких вже прострочено. В зв’язку з цим на 2007 рік заплановано модернізувати 1375 км. Такого обсягу робіт не виконувалося не лише в роки незалежності, але й за часів Радянського Союзу. На оновлення колії в наступному році планується спрямувати 1,6 млрд. грн. Крім того, Укрзалізниця планує закупити нову колійну техніку на 750 млн. грн. Такі кошти на закупівлю колійної техніки передбачено проектом фінансового плану залізниць на 2007 рік, що знаходиться на затвердженні в уряді», – розповів  головний інженер Головного управління колійного господарства Укрзалізниці Василь Яковлєв.       
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ