Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наступного тижня до Львова приїдуть В’ячеслав Кириленко та Іван Васюник

Наступного тижня відбудеться засідання оргкомітету з підготовки до відзначення 750-річчя Львова та 150-річчя від дня народження І.Я.Франка за участі віце-прем'єр-міністра України В'ячеслава Кириленка та першого заступника Глави Секретаріату Президента Івана Васюника. Про це „Гал-іnfо” повідомив заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко.
„Сьогодні мною було проведено робочу нараду з заступниками міського голови, на котрій піднімалося питання відзначення 750-річчя Львова. Окрім цього, було погоджено те, що все ж таки до кінця цього місяця, тобто наступного тижня відбудеться засідання оргкомітету присвячене питанню підготовки до відзначення 750-річчя Львова та 150-річчя від дня народження І.Я.Франка. Обумовлено, що на цьому засіданні буде розглянуто план проведення самих святкувань, проаналізовано питання фінансування цих заходів, а також буде обговорено проект указу Президента України щодо створення фонду для збереження та реставрації історико-архітектурної частини нашого міста”, – розповів заступник голови Львівської ОДА.
Окрім цього, Тарас Батенко зазначив, що для того, аби детально ознайомитися з перебігом реставраційних робіт в рамках підготовки до відзначення 750-річчя Львова, членами оргкомітету планується відвідання кількох об’єктів самих реставраційних робіт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ