Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Наступного тижня на Сихові почнуть будувати велику тренувальну базу до Євробаскету-2015

На Сихові буде нова велика спортивна споруда. Наступного тижня на пр Червоної Калини розпочинається будівництво тренувальної бази до Євробаскету 2015 року. Про це розповів у відеозверненні міський голова Львова Андрій Садовий. Повідомила прес-службап Львівської міської ради.

«Наступного тижня починаємо на Сихові на пр Червоної Калини будівництво великого спортивного комплексу. Про що йдеться? Для проведення чемпіонату Європи з баскетболу, який пройде у Львові у 2015 році, має бути побудована велика тренувальна база. А, власне, після чемпіонату це буде велика спортивна школа для ігрових видів спорту. Це надзвичайно важливо, бо на Сихові проживає багато дітей. Вони повинні займатись спортом», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, для будівництва та обслуговування інфраструктури спортивного комплексу 30 травня на сесії міської ради прийняли ухвалу про затвердження комунальному підприємству ЛКП «Спортресурс» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки площею 1,87 га на просп. Червоної Калини (у межах громадського центру Сихова). Замовником будівництва тренувальної бази до Євробаскету є ДП «Льодові Арени».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ