Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наступну сесію міськради можуть перенести

Наступне пленарне засідання Львівської міськради, яке заплановане на 1 червня, можуть перенести. Як повідомив «Гал-info» голова постійної депкомісії з питань депутатської діяльності та законності міської ради Ігор Микитин, залишилося три дні до сесії, а депутати ще не отримали порядку денного, тоді як за регламентом ЛМР порядок денний народним обранцям мали б роздати за 10 днів до сесії.

«Це не тільки рішення нашої комісії. Наскільки мені відомо, схожу пропозицію висуватиме і багато інших комісій. Ми не завжди дотримувалися регламенту, адже сесія часто непередбачувана і за десять днів сформувати порядок денний досить важко, однак за 5-6 днів до пленарного засідання ми вже обов’язково мали регламент. Тим більше, що перед сесією проходять засідання комісій, на яких депутати обговорюють питання порядку денного», — зазначив Ігор Микитин.
Так само, як і проведення сесії ЛМР 1 червня, залишається під питанням розгляд на наступному пленарному засіданні міськради питання щодо призначення головного редактора газети «Ратуша».
«Я не знаю, чи це питання буде внесене у порядок денний. Однак принаймні поки що наша комісія не має одностайного рішення щодо подальшої долі комунальної газети. Особисто мене багато не влаштовує у сьогоднішній «Ратуші», але поки що нам ніхто не надав концепції реформування видання, тому зараз я б не говорив про якусь подальшу долю газети», — зазначив  Ігор Микитин.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ