Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наступний з’їзд «нашоукраїнців» організовуватиме Яценюк

Вчора ввечері відбулося засідання президії партії Народний Союз «Наша Україна», на якому було розглянуто ряд питань, присвячених проведенню майбутнього з’їзду «Нашої України». Головою оргкомітету по організації майбутнього з’їзду був обраний заступник голови секретаріату Президента Арсеній Яценюк. Про це «Гал-info» розповів нардеп, член президії НСНУ Микола Катеринчук.
 «Ми вчора розглянули ряд питань, присвячених технологічній підготовці наступного з’їзду партії. Було вирішено, що найближчими днями в кожну робочу групу, а їх є три, з регіональних організацій мають подати нам представників для роботи над документами, які будуть виноситися на майбутньому нашому зібранні», -- розповідає Микола Катеринчук.
 Микола Катеринчук висловлює сподівання, що на наступному з’їзді партії будуть прийняті рішення, які очікує та підтримуватиме суспільство: «Я себе не розділяю і не відмежовую від звичайних наших громадян. Саме тому я очікую того, що ми нарешті підтвердимо нашу опозиційність для того, аби контролювати дії уряду»
 Відповідаючи на запитання, чи бореться Микола Катеринчук за посаду голови партії Народний Союз «Наша Україна», він відповів, що хоче бачити на цій посаді безпосередньо Президента Ющенка. «Ющенко має посісти цю посаду. Він нарешті має стати інструментом реалізації програмних засад партії», -- сказав Микола Катеринчук.
 Щодо представництва львів’ян у робочих групах, то заступник голови виконкому ЛОО Народний Союз «Наша Україна» Олесь Старовойт повідомив кореспондента «Гал-info», що сьогодні президією обласної організації буде визначено, хто представлятиме Львівську організацію.
 Нагадаємо, що минулої суботи з’їзд партії «Народний Союз Наша Україна» взяв перерву на три тижні. Президент Ющенко закликав провести з'їзд у два етапи з тим, щоб оновити керівні органи партії. Ющенко сказав, що необхідно «досягти домовленості на сьогоднішньому з'їзді й розбити його на дві частини» і запропонував «створити робочу групу, щоб дати відповідь на виклики, які стоять перед партією щодо її керівництва та змін до статуту».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ