Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наталія Федорович сподівається, що Центр на вул. Весняній, 4 прийматиме бездомних ще цієї зими

Начальник управління праці та соціального захисту Наталія Федорович сподівається, що приміщення Центру обліку та нічного перебування громадян на вул. Весняній, 4 зможе прийняти бездомних ще цієї зими.
Сьогодні на засіданні виконкому управління праці та соціального захисту як головному розпоряднику коштів було надано статус замовника і тепер управління може надати дозвіл на початок реконструкції приміщення Центру на вул. Весняній, 4. Зокрема, на ці цілі з обласного бюджету було виділено 300 тисяч гривень. Також, за словами Наталії Федорович, управлінням було подано заявки до окремих фондів на виділення ще 750 тисяч гривень на реконструкцію приміщення та купівлю обладнання для Центру.
«Попри те, що в нас є ресурси і добрі наміри, ми не можемо негайно приступити до робіт з реконструкції, оскільки маємо дотриматися певної процедури освоєння коштів. Я маю надію, що до 1 січня ми зможемо встановити вікна і двері і наділі провести опалення, поставити 2-поверхові ліжка і приймати відвідувачів», - зазначає Федорович. Приміщення на вул. Весняній  - на 1100 місць. Центр створили 1 грудня 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ