Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Національна стратегія Поводження з побутовими відходами має бути розроблена найближчим часом

Національна стратегія Поводження з побутовими відходами повинна бути розроблена найближчим часом. Про це сказав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк під час підписання Меморандуму щодо намірів співпраці у побудові в Україні ефективно сучасної системи поводження з відходами.Про це повідомили в Мінрегіонбуді.

Документ підписано  між урядом України в особі Мінприроди,  Мінрегіону, Мінекономрозвитку з  Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) та Європейським банком реконструкції та Розвитку (ЄБРР).

«Першочерговим кроком створення ефективної, сучасної системи Поводження з відходами стане розробка національної стратегії та національного план Поводження з відходами», - повідомив Едуард Кругляк.

Меморандум передбачає проведення комплексного моніторингу стану полігонів та сміттєзвалищ ТПБ, виходячи з чітких визначених критеріїв оцінки.

За словами заступника Міністра, потрібно доопрацювати рамковий закон про відходи. Едуард Кругляк висловив подяку партнерам за співпрацю у сфері Поводження з побутовими відходами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ