Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Навесні Балога піде з лідера НСНУ, і боротьба за цю посаду точитиметься між Кириленком та Луценком — Володимир В’язівський

Віктор Балога із самого початку погодився очолити НСНУ лише до весни — повідомив „Гал-info” народний депутат, член Народного Союзу „Наша Україна” Володимир В’язівський. За його словами, члени партії вже давно активно обговорюють, хто може стати новим лідером їхньої політичної кандидатури. На сьогодні, як наголосив нардеп, є два найвірогідніших кандидати на крісло голови НСНУ — В’ячеслав Кириленко і Юрій Луценко.
„В’ячеслав Кириленко вже вступив в НСНУ, а з Юрієм Луценком зараз ведуть активні переговори, тому, думаю, весною саме між цими двома людьми точитиметься найгостріша боротьба за посаду лідера партії”, — зазначив Володимир В’язівський.
Що ж стосується неодноразових заяв Юрія Луценка про те, що він створює нову політичну силу, то, як зазначив Володимир В’язівський, у перспективу нового політичного проекту він не вірить.
„Я не думаю, що це реально. Зараз в Україні є три серйозних політичних сили: „Наша Україна”, БЮТ та Партія регіонів, і я не думаю, що якась четверта політична сила зможе змінити розстановку сил”, — наголосив Володимир В’язівський.
 Як заявив член Ради НСНУ Павло Качур, Віктор Балога не хоче очолювати Народний Союз „Наша Україна” після звітно-виборної конференції партії, яка відбудеться навесні 2007 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ