Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Навесні до Львова завітає легендарний мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані

29-30 квітня 2010 року у Львові пройде 2 Весняний діловий форум. На Форумі очікується близько 150 гостей-бізнесменів, серед яких і віп-гості: Рудольф Джуліані, співвласник «Альфа-груп» колишній львів’янин Михайло Фрідман, внучка легендарного політика, бізнесвумен Роберта Бжезінська, один із директорів компанії Хюллет-Пакард, –повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Основна тема форуму – ринки капіталу в Україні та залучення інвесторів у пріорітетні галузі Львова.

 

«Ми повинні думати як залучати в місто інвестиції в ці складні роки. В цьому році вже другий раз будемо проводити Весняний економічний форум. Серед запрошених очікуємо і багатьох відомих бізнесменів як з України, так і Європи», – зауважив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Форум буде поділений на декілька сесій. Перша сесія - аутсорсинг бізнес-послуг. Друга сесія – джерела капіталу для інвестиційних проектів за участю представників ЄБРР, КФВ, Міжнародної фінансового корпорації та понад 15 комерційних банків. Третя сесія – огляд ринку і перспектива залучення інвестицій, зокрема залучення інвесторів у територію довкола стадіону

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ