Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Навіть між Кока-колою і Пепсі-колою більше відтінків смаку, ніж між БПП і Народним фронтом, - Лещенко

Політичні сили Президента Петра Порошенка ("Блок Петра Порошенка") і прем'єр-міністра Арсенія Яценюка ("Народний фронт") не мають істотних відмінностей між собою.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, таку думку висловив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" (БПП) Сергій Лещенко в інтерв'ю ЛІГА.net.

"Ні Порошенко, ні Яценюк не представляють різні партії. "​​Народний фронт" і БПП - це не партії. Це просто два транспаранти, які взяла в руки одна група людей, що розділилася перед виборами на два табори. По суті ж, це все одна партія. Це політики 2000-х, що сформувалися в епоху Кучми і Ющенка, які оголосили себе бенефіціарами Майдану і розділилися на дві колони, тільки тому, що їм не вдалося в одній команді розподілити потоки, "смотрящіх", кандидатів і округу", - сказав він.

"Помилка західних партнерів у тому, що вони, ставлячи на Яценюка, вважають його противагою Порошенку. Вони тримають в голові біполярну модель політики західного світу, де, наприклад, в Британії лейбористи є противагою консерваторам. Але там це опоненти ідеологічні, справжні, а наших поділяють тільки особисті меркантильні інтереси без тіні ідеології. Навіть між "Кока-колою" і "Пепсі-колою" більше відтінків смаку, ніж між БПП і "Народним фронтом", - зазначив політик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ