Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Навіть найкомпетентніші експерти зараз із впевненістю не можуть сказати, яка «Пора» легітимна, проте мені видається, що Каськіва — Степан Гавриш

«Будь-хто, навіть із найкомпетентніших експертів, до яких я відношу і себе, зараз із впевненістю не може сказати, яка «Пора» є легітимною і хто підробив документи, оскільки будь-яка оцінка буде упередженою», — сказав у коментарі «Гал-info» суддя Конституційного суду Степан Гавриш.
 «Проте мені видається, що «Пора» на чолі із Каськівим скоріше легітимна, аніж «Пора» на чолі із Годунком. Всі заяви та коментарі міністра юстиції України Олександра Лавриновича та то, яким тоном він ці заяви озвучує, свідчить тільки про одне – він намагається «з’їхати» з цієї теми. Сьогодні було подано у суд позов у зв’язку із виникненням клону «Пори». Саме тут, я маю на увазі, у суді повинно все вирішитись», — сказав Степан Гавриш.
Нагадаємо, рішенням членів ЦВК від коаліції було прийнято рішення про виключення ГП «Пора» із списку блоку НУ — НС та було зареєстровано окрему політичну силу «Пора» як учасника виборчого процесу – 2007.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ