Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Навіть Шкіль знає про те, що об’єднання „Львів” помре, ще не народившись, – Кендзьор

Народний депутат України Ярослав Кендзьор не знає, чому його колезі Андрієві Шкілю потрібно в черговий раз починати організовувати міжфракційне об’єднання „Львів”, оскільки з досвіду відомо, що його робота не є ефективною. Про це Кендзьор сказав у коментарі „Гал-info”.
„На прес-конференції потрібно було запитати у Андрія Шкіля, яку користь принесли такі об’єднання у минулих каденціях, – каже Кендзьор. – Я дуже скептично ставлюсь до всіх регіональних об’єднань. За моєї шестиразової депутатської практики в кожній каденції були такі об’єднання. Але ці діяльність цих об’єднань зводилася до 1-2 зустрічей з губернатором, опісля яких про них всі забували, оскільки ніякої допомоги регіонам вони не приносили”.
Загалом, Ярослав Кендзьор намалював сумні перспективи для об’єднання. „Нехай Шкіль вибачить мій чорний скептицизм, але мабуть він і сам розуміє, що чекає на об’єднання, – каже Кендзьор. – Не знаю для чого потрібно в черговий раз оголошувати про ці ініціативи, оскільки об’єднання „Львів” помре, навіть не народившись”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ