Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Найбільш розвинутим на Львівщині є автострахування

Страхування автотранспорту  є найбільш розвинутим на території Львівщини. Про це сказав директор Львівської філії АСК «ІНГО Україна» Ігор Брийовський на засіданні Львівського прес-клубу реформ.
За його словами, протягом 2004-2005 років у Львівській області стали переважко купляти нові автотранспортні засоби, що значною мірою впливає на зростання обсягу послуг страхування автотранспорту – ОСЦПВ та КАСКО. «Якщо новий автомобіль придбаний за двадцять тисяч доларів, то автовласник додасть тисячу доларів, щоб забезпечити себе від різноманітних ризиків», - сказав Ігор Брийовський
Як додає Ігор Брийовський,  у Львівській області найбільш актуальними страховими продуктами, крім страхування автотранспорту, є страхування вантажів та страхування цивільної відповідальності автовласників за кордоном («Зелена картка»), також популярне страхування майна (особистого та корпоративного). Найбільш активними споживачами страхових програм в області є міжнародні перевізники, туристичні компанії, підприємтва легкої та харчової промисловості.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ