Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Найбільше автопригод на Львівщині стається по вівторках о 9 ранку

Впродовж січня-лютого 2012 року на Львівщині більше автопригод сталось у лютому (питома вага становить 54,4% від усіх дорожньо-транспортних пригод у зазначеному вище періоді 2012 року), повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Найбільша кiлькiсть загиблих у дорожньо-транспортних пригодах була у сiчнi (питома вага становить 63,9% від усіх загиблих у 2012 році), а пiк травматизму також спостерігався у сiчнi (питома вага становить 65,4% від усіх травмованих в 2012 році).

Протягом перших двох місяців поточного року найбільше автопригод зареєстровановівторок (питома вага становить 18,3% від усіх ДТП). У цей день тижня також сталось найбільшеавтопригод з постраждалими (питома вага становить 17,1% від усіх ДТП з постраждалими), що вiдрiзняється вiд попереднього періоду, коли пiк припадав на п’ятницю.

Аналізуючи кiлькiсть ДТП за часом скоєння, слід відзначити, що пiк аварiйностi припадає на 9.00 годину (в цей час було скоєно 7,9% від усіх ДТП), що вiдрiзняється вiд попереднього періоду, коли пiк припадав на 15.00 годину.

Найбільша кiлькiсть потерпілих учасників дорожньо-транспортних пригод також припадає на 9.00 годину (в цей час було травмовано та померло 16,4% від усіх потерпілих у ДТП), що вiдрiзняється вiд попереднього періоду, коли пiк припадав на 10.00 годину.

Загалом протягом січня-лютого 2012 року на автошляхах Львівщини майже кожних 7 години траплялася ДТП з потерпілими. Практично через кожні 40 години в автопригодах гинула людина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ