Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найбільше брудного піару використовують проти Василя Куйбіди — Іван Рудницький

Проти Василя Куйбіди використовують найбільше брудного піару, — переконаний голова виборчого штабу кандидата на міського голову Львова від блоку «Наша Україна» Іван Рудницький. За його словами, штаб Василя Куйбіди уважно прослідковує всі факти використання брудних технологій проти кандидатів на посаду міського голови Львова.
«Можу сказати, що проти інших кандидатів фактично взагалі не використовують чорного піару, або навіть якщо він є, то виглядає якимось аж надто лояльним. В той час, як проти Василя Куйбіди майже щодня з’являються брудні агітки, замовні статті або інші компрометуючі речі», — говорить Іван Рудницький.
За його словами, від початку виборчої кампанії на міського голову Львова, штаб Василя Куйбіди вже зафіксував низку фактів  використання чорного піару проти свого кандидата.
«На День святого Валентина з’явилися плакати, на яких Василь Куйбіда нібито запрошує всіх закоханих на безкоштовне феєричне шоу в диско-клуб «Романтик». Потім з’явилися агітки, які наче б то видала «Студентська ініціатива», на яких розміщено фото п’ятьох кандидатів на міського голову Львова. Обличчя чотирьох кандидатів нормальні, а лице Василя Куйбіди брутально спотворене, — говорить Іван Рудницький. — Нещодавно ж з’явилися агітки «До 15-ліття львівського театру «Ратуша», на якій поряд розміщено фото Любомира Буняка та Василя Куйбіди, під якими напис: «Маски змінюються, а дії — ні». Куйбіда ніколи не працював тими ж методами, що й Буняк, і порівнювати їх неприпустимо».
Як зазначив Іван Рудницький, це ще далеко не всі факти використання брудного піару проти Василя Куйбіди.
За словами Івана Рудницького, чорні технології, які застосовують проти  кандидита на міського голову Львова від блоку «Наша Україна» навряд чи вплинують на результат виборів міського голови, проте є дуже неприємними для Василя Куйбіди та його прихильників.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ