Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найбільше представництво молодіжних крил – у виборчих списках Українського народного блоку Костенка-Плюща та у Блоці „Наша Україна”

Представники молодіжних крил провідних львівських політичних партій провели аналіз присутності молодіжних лідерів у списках кандидатів в депутати Львівської обласної та міської ради. Як показали результати аналізу, найкраще та найякісніше представництво у списках  обласної та міської ради отримала Українська народна молодь в виборчих списках Українського народного блоку Костенка-Плюща та Молодіжний народний рух в блоці „Наша Україна”.
Так, Українська народна молодь отримала одне прохідне місце та загалом 14 місць у виборчому списку до Львівської міської ради та два прохідні місця з 10 загалом, які отримали члени молодіжних організацій у списку до Львівської обласної ради. Молодіжний народний рух, як повідомив голова Молодіжного народного руху Валерій Веремчук отримав одне прохідне місце та чотири загалом у списку „Наша Україна” до Львівської міської ради та три прохідних місця у списку до Львівської обласної ради.
По одному прохідному місцю у виборчих списках Блоку Ющенка отримав Християнсько-демократичний союз молоді в списку до Львівської міської ради та молодіжна референтура КУНу до Львівської обласної ради.
БЮТ, як провідомила голова обласної організації „Батьківщина молода” Наталія Лаврецька, дав лише одне прохідне місце для представників молоді у виборчому списку до Львівської обласної ради. До Львівської міської ради у прохідній частині списку представники „Батьківщина молода” не отримали жодного місця. Загалом же „Батьківщина молода” отримала сім місць у списку БЮТ  до Львівської міської ради та три до Львівської обласної ради. Щоправда, як зазначила Наталія Лаврецька у списку БЮТ  до районних рад представництво молоді не набагато краще.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ