Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найбільше шансів стати прем’єром має Азаров, – Гринів

Найбільше шансів стати новим прем’єр-міністром України має Микола Азаров, заявив в ефірі Радіо Свобода народний депутат із фракції БЮТ Ігор Гринів.


«Віктор Янукович хоче бачити свого Прем’єр-міністра. Думаю, що ті депутати, які на сьогоднішній день пішли на порушення Конституції і  звичайної логіки та вийшли з діючої коаліції, мають значно менші апетити, щоб претендувати на прем’єрство. Прем’єрське крісло залишиться за Партією регіонів», – вважає Гринів.

На запитання, як довго триватиме коаліціаад, Гринів відповів: «З одного боку, Партія регіонів хоче завершити все якомога швидше, щоб показати свою дієздатність. А з іншого боку, є апетити депутатів, які хотіли би під час переформатування коаліції отримати якісь преференції. Гадаю, що нової коаліції не буде доти, доки до кінця не стане зрозуміло зі складом нового уряду. Між новою коаліцією і новим урядом буде дуже короткий часовий проміжок».

Учора спікер Володимир Литвин оголосив про те, що парламентська більшість у складі фракцій БЮТ, НУНС та Блоку Литвина більше не існує. У відповідь прем’єр Юлія Тимошенко заявила про нелегітимність цього рішення. За словами лідера БЮТ, у разі проголошення у середу недовіри урядові вона очолить опозицію чинній владі. А тим часом при створенні нової коаліції можливі несподівані ходи.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ