Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найбільші медичні заклади Львова – перед загрозою відімкнення від електропостачання

Станом на 29 січня 2009 року загальний борг медичних закладів міста Львова за спожиту електроенергію становить понад 440 тис. грн.
Серед них:
Львівська обласна клінічна лікарня — борг становить 106,4 тис. грн. Рахунок і попередження про припинення електропостачання в разі неоплати за спожиту електроенергію відповідно до умов договорів медзаклад отримав 14 січня 2009 року.
Львівський онкологічний центр — борг становить 61,4 тис. грн. Рахунок і попередження про припинення електропостачання в разі неоплати за спожиту електроенергію відповідно до умов договорів медзаклад отримав 15 січня 2009 року.
Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "ОХМАТДИТ" — борг становить 25,8 тис. грн. Рахунок і попередження про припинення електропостачання в разі неоплати за спожиту електроенергію відповідно до умов договорів медзаклад отримав 14 січня 2009 року.
Львівський обласний клінічний діагностичний центр — борг становить 16,8 тис. грн. Рахунок і попередження про припинення електропостачання в разі неоплати за спожиту електроенергію відповідно до умов договорів медзаклад отримав 20 січня 2009 року.
Львівський обласний Центр служби крові — борг становить 12,9 тис. грн. Рахунок і попередження про припинення електропостачання в разі неоплати за спожиту електроенергію відповідно до умов договорів медзаклад отримав 13 січня 2009 року.
Лікарня позалегенового туберкульозу — борг становить 6,2 тис. грн. Рахунок і попередження про припинення електропостачання в разі неоплати за спожиту електроенергію відповідно до умов договорів медзаклад отримав 19 січня 2009 року.

У ВАТ „Львівобленерго” наголошують, що „тривалість періоду для здійснення споживачем розрахунків зазначається у договорі та платіжному повідомленні і має не перевищувати 5 операційних (банківських) днів з дня отримання рахунку” — про це зазначено в пункті 6.11 Правил користування електричною енергією, які затверджені Постановою НКРЕ України від 31 липня 1996 року №28. Згідно з пунктом 7.5 Правил користування електричною енергією, постачальник електричної енергії зобов’язаний, попередивши споживача не пізніше, ніж за три робочі дні, припинити повністю або частково постачання електричної енергії у разі несплати рахунків відповідно до умов договорів.
ВАТ „Львівобленерго” керується у своїй діяльності чинним законодавством України.
Повідомили „Гал-іnfо” у відділі корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ