Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найбільшою проблемою для «Оселі» є нерозуміння з боку громадськості, що бездомні — це теж люди, — Олеся Саноцька

7 квітня 2006 року відбулося засідання Львівського прес-клубу реформ на тему «Презентація реставраційної майстерні для трудової реабілітації бездомних» за участю представників ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», яка займається допомогою бездомним людям. Як зазначила директор ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» Олеся Саноцька, значна частина суспільства осуджує безпритульних і вони, своєю чергою, зневірюються у своєму житті і відчувають себе нікому не потрібними.
«Найбільшою проблемою для нас є нерозуміння з боку громадськості, що бездомні — це теж люди, — наголосила Олеся Саноцька, відповідаючи на запитання «Гал-info». — Нам дуже пощастило з Винниківською громадою, яка дуже добре нас прийняла. Потрібно більше розповідати про цих людей, що це такі самі люди, як і ми, просто доля розпорядилася по-іншому; не треба боятися тих людей, не треба закривати очі на їхні проблеми».
ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» працює з бездомними вже чотири роки. Щотижня біля Порохової вежі члени спільноти роздають гарячу їжу бездомним та малозабезпеченим громадянам.
«Цього року, як і в попередні роки, до Великодня ми плануємо організувати великодній сніданок для безпритульних та привітати їх з цим святом», — додала Олеся Саноцька.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ