Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найближчим часом міжнародні експерти оприлюднять свої висновки щодо справи Юлії Тимошенко, - Янукович

Віктор Янукович: Найближчим часом міжнародна юридична компанія, запрошена українською стороною, оприлюднить свої висновки щодо справи Юлії Тимошенко. Про це Президент України Віктор Янукович заявив в інтерв'ю ВВС. Про це повідомила прес-служба Президента.

«Ми запросили міжнародних експертів, міжнародних адвокатів. Ми запросили компанію, яка має величезний досвід і користується довірою. Ця компанія ближчим часом презентує експертний висновок за справою Тимошенко. Залишилося небагато часу дочекатися і послухати експертів», - сказав Глава держави. Безумовно, зазначив він, українська сторона усвідомлює, що це питання сьогодні має вплив на багато напрямків розвитку нашої держави, в тому числі європейську інтеграцію.

Відповідаючи на запитання щодо можливості звільнення Ю.Тимошенко, Віктор Янукович зазначив, що це питання належить виключно до компетенції суду.

Президент водночас додав, що в Україні докладаються зусилля щодо вдосконалення національного законодавства. «Ми зробили все для того, щоб якомога швидше був ухвалений новий Кримінальний процесуальний кодекс, який був узгоджений із експертами Ради Європи. Вони його оцінили позитивно. Я підписав цей Кодекс, і він набуде чинності у листопаді цього року», - зазначив В.Янукович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ