Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найближчим часом заплановано створити профільне управління з енергозбереження, яке підпорядковуватиметься першому заступнику голови ЛОДА, - Валерій П’ятак

Незабаром планується створити профільне управління з енергозбереження, яке підпорядковуватиметься першому заступнику голови ЛОДА, – про це повідомив під час прес-конференції заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак. За його словами, наразі невідомо, хто його очолить, однак це буде достойна людина, яку оберуть конкурсним методом.
Незабаром планується створити профільне управління з енергозбереження, яке підпорядковуватиметься першому заступнику голови ЛОДА, – про це повідомив під час прес-конференції заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак. За його словами, наразі невідомо, хто його очолить, однак це буде достойна людина, яку оберуть конкурсним методом. Він також запевнив, що це не буде представник енергетичного управління, яке здійснює торгівлю газом. При цьому він зазначив, що на енергозбереження в цьому році буде виділено 2 млн грн, зокрема ці гроші підуть на здешевлення кредитів.
Також Валерій П’ятак зазначив, що ведеться робота з переходу на альтернативні джерела електроенергії, зокрема частково ці програми введено на Добротвірській ТЕС та НПК “Галичина”. Зараз необхідно, щоб це зробили всі основні енергоспоживачі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ