Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Найгірші розрахунки перед МКП „Львівтеплоенерго” – у відомчого житлового фонду

Відомчий житловий фонд, зокрема БУ-1; БУ-2; БУ-4;  МЖК-3 ”Ровесник”; ВАТ „Агрофірма провесінь”; ДП ЖКК („Укрбуд”);  ВАТ „Львівський завод фрезерних верстатів”; ВАТ ДБК -2 здійснюють вкрай незадовільний рівень розрахунків за отриману теплову енергію. Ці відомства протягом січня 2006 року використали теплової енергії на суму 1млн 600 тис. грн, а оплатили лише  238 тис.
Станом на 21 лютого 2006 року із нарахованих населенню за виготовлення теплової енергії за січень 2006 року 19 млн грн оплачено лише 7 млн (рівень оплати – 36%). Рівень розрахунків відомств – 14%; організації співвласників багатоквартирних будинків(ОСББ) – 22%;
Житлово-будівельні кооперативи – 39%;  ЛКП (ЖЕКи) – 40%.
 Адміністрація підприємства „Львівтеплоенерго”, виходячи з незадовільного рівня розрахунків за теплову енергію, залучає до роботи з боржниками органи районних прокуратур, районні адміністрації та відділи державних виконавчих служб. До господарського суду вже передані позовні заяви на примусове стягнення з юридичних осіб-боржників, які мають у підпорядкуванні об’єкти житлового фонду, заборгованості на суму 2, 5 млн грн. Про це повідомила прес-служба  МКП „Львівтеплоенерго”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ