Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкращій волейболістці турніру виповнилось 66 років

11 березня в приміщенні Стрийської ДЮСШ відбувся ХІІ регіональний жіночий турнір з волейболу, присвячений пам’яті тренера, директора Стрийської ДЮСШ Юрія Брунцвіка, в якому взяли участь команди Стрия, Червонограда, Львова та Нового Роздолу. Змагання проходили під патронатом Благодійного фонду Олега Канівця «Добре серце».

Після лаконічного привітання учасниць турніру, хвилини мовчання в пам'ять Юрія Брунцвіка, дівчата в українських строях піднесли капітанам команд за давнім звичаєм коровай. Вінок на могилу тренеру та вчителю багатьох поколінь волейболісток мали честь покласти директор ДЮСШ Леонід Кухар та голова осередку ветеранів спорту Стрийщини Роман Мазяк. Відтак, було піднято державний прапор, що стало офіційним початком змагань.

Головний суддя турніру – Дмитро Шнайдер, суддя на майданчику – Петро Шинкар. Тренер команди м. Стрия Володимир Федоренко, капітан команди – Лідія Столярська. У команди м. Червоноград капітан та граючий тренер Галина Шевчук. Волейболісток Нового Роздолу тренує Сергій Краснопольський, капітан – Тетяна Григорищук. У львів’янок граючий тренер Людмила Шубаєва, а капітан команди – Алла Шевченко.

Турнір проходив на високому рівні. Волейболістки показали неабияку майстерність, демонструючи захоплюючу, динамічну, непередбачувану гру. Рахунки тримали в напрузі вболівальників до останніх секунд. Емоції зашкалювали, як по обидва боки сітки, так і на лавах любителів цього видовищного виду спорту.

За результатами зіграних волейбольних партій ІV місце посіла команда Львова, ІІІ – Червоноград, ІІ – Новий Розділ, І місце – господарі, команда Стрия.

Було визначено й кращих гравців у кожній команді. Так, кращою серед львів’янок одноголосно судді та організатори визнали Славу Бужик, до речі найстаршу волейболістку турніру, пані Ярослава з 1946 року народження, яка своїми влучними ударами змушувала суперниць не раз похвилюватися. 

У стриянок кращою стала Уляна Єрмакова, у команді Нового Роздолу – Віта Ференц, у команді Червонограду – Галина Шевчук.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ