Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкращих кухарів міста запрошують на конкурс «Львівська пательня»

Цими днями у Львові відбувається конкурс «Львівська пательня». Триває він з 10 листопада до 21 грудня і проводиться вже вдруге. Про це сьогодні, 23 листопада, під час прес-конференції розповів голова Гільдії рестораторів Львова Марк Захрін.

 

Перший етап конкурсу вже триває. Під час нього всі охочі можуть подати заявки для участі. Для цього потрібно надіслати опис процесу приготування та фото страви, яку конкурсанти бажають готувати в фінальній частині. Саме за цими показниками  і визначатимуть фіналістів, яких має бути шість. «Але якщо будуть дуже цікаві рецепти, ми можемо збільшити число фіналістів до восьми», - зауважив Марк Зархін.

 

Готуватимуть цього року страву з риби. До участі в конкурсі запрошують всіх кухарів Львова, не залежно, де вони працюють, і чи працюють а фахом взагалі. Результати своєї кулінарної майстерності охочі можуть надсилати до 10 грудня, а 21 грудня в Палаці спорту «Україна» відбудеться фінал «Львівської пательні».

 

Львівських кухарів в журі не запрошували, адже Гільдія рестораторів прагне, щоб оцінка конкурсу була об’єктивною. Як зазначив Марк Захрін, у Львові дуже сильний потенціал кухарів, але ми не вміємо рекламувати їх. «Минулого року іноземні гості, і навіть кияни, були здивовані наскільки сильні в нас кухарі», - зауважив Марк Захрін.

 

Переможець конкурсу отримає грошову премію розміром 5 тис грн.. Організатори зауважують, що більшої суми, на жаль, назбирати не вдалось.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ