Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Найочікуваніший український фільм виходить в прокат

24 вересня в український прокат виходить карпатська драма “Брати. Остання сповідь” від продюсерів фільму “Поводир”. Це історія любові та ненависті двох братів, які доживають віку в гірському селі. Після успішної фестивальної долі стрічка виходить на великі екрани в 15-ти українських містах.

Сценарій фільму написаний за романом “Джмелиний мед” шведського автора Торґні Ліндґрена — члена Академії, що присуджує Нобелівську премію з літератури. Авторка сценарію та режисерка Вікторія Трофіменко перемістила місце дії в Українські Карпати.

“Брати” стали першим українським фільмом, який відібрали водночас на три кінофестивалі класу “А” — в Індії, Шанхаї та Москві. На останньому фільм отримав нагороду кінокритиків і приз за найкращу жіночу роль, яку виконала львів’янка Наталка Половинка.

Восени цього року фільм змагатиметься за право потрапити в оскарівську номінацію “Найкращий фільм іноземною мовою” від України. 16-21 вересня в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Івано-Франківську, Тернополі відбудеться серія допрем’єрних показів за участю знімальної групи фільму.

us3.campaign-archive1.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ