Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найшанованіші львів’яни отримуватимуть „Золотого лелеку”

Цими вихідними представники об’єднання „Велика Україна” презентували проект громадської відзнаки „Золотий Лелека”. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба об’єднання.
Громадська нагорода відзнака „Золотий Лелека” – це нагрудний знак розміром 45 на 40 мм та вагою – 26,15 г. Громадська нагорода зроблена зі срібла – 26 г 925 проби та золота – 0,15 г 999,9 проби. На відзнаці зображено лелеку на фоні сонця, що сходить. Внизу напівколом зроблено напис „Життя, що належить людям”, а згори, на прапорі, – „Україна”.
 За задумом Об’єднання, відзнакою слід нагороджувати відомих та шанованих у суспільстві людей, яких на нагородження висуватимуть трудові колективи підприємств, громадських організацій, установ освіти, культури, медицини, творчі спілки.
У неділю, 27 серпня, за сприяння Об’єднання на площі перед пам’ятником Іванові Франку відбувся концерт зразкового духового оркестру Молодогвардійської музичної дитячої школи з Луганської області під керівництвом лауреата громадської нагороди відзнаки „Золотий Лелека” 2006 року Леоніда Тимошенка. Цей захід став початком презентації такого ж проекту в Галичині.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ